MENU

Webdesign

Websites & webshops

websites en webshops

Een website is het uithangbord van je bedrijf. Hij moet er daarom niet alleen mooi uit zien, maar ook overzichtelijk en toegankelijk zijn op alle toestellen, zowel voor jezelf als voor je (toekomstige) klanten. 2BuildIT ontwikkelt dan ook websites die een efficiënt kanaal vormen voor het promoten van je bedrijf, producten & diensten, projecten of andere ideeën. Daarbij zorgen we steeds voor een snelle, betrouwbare en veilige oplossing op lange termijn.

Wil je een nieuwe website laten maken? Wil je alles weten over onze webdesign diensten? Ben je op zoek naar een SEO specialist die de visibiliteit van je onderneming een boost kan geven? Lees dan zeker even verder om te weten te komen met welke web design diensten we je kunnen helpen.

ONLINE OPLOSSINGEN VOOR JE
PROJECTEN, PRODUCTEN & DIENSTEN

Ons aanbod

Arrow down
Websites

WEBSITES

Een uniek project, je producten & diensten of gewoon je bedrijf presenteren? Met meer dan 20 jaar ervaring in web development zorgen we voor een perfecte oplossing op maat.

Voor de ontwikkeling van je website kan je kiezen tussen ons eigen platform of Wordpress, het meest gebruikte CMS ter wereld. Samen bekijken we waar je wensen en voorkeuren liggen en wat de beste keuze is op langere termijn.

Ook na oplevering blijven we steeds ter beschikking en stellen we alles in het werk om je website alsook onze systemen up-to-date te houden zodat je op beide oren kan slapen.
websites
webshops
webshops

WEBSHOPS

Wil je een stap verder gaan en je producten of diensten niet alleen online presenteren maar ook effectief online verkopen? Dan kunnen wij je helpen met het opzetten van een heuse webshop op maat van je onderneming.

We maken hiervoor gebruik van Wordpress in combinatie met WooCommerce, een toonaangevend eCommerce platform voor zowel kleine als grote online shops.

Je hoeft echt geen gigantisch budget te hebben om van start te gaan met je eigen webshop. Eventuele toeters en bellen kunnen we later nog altijd toevoegen als je dat wenst.
seo

SEO
Zoekmachine optimalisatie

Wil je beter gevonden worden in Google, Bing en andere zoekmachines?
Met zoekmachine optimalisatie oftewel SEO (Search Engine Optimization) laten we je website zo hoog mogelijk scoren in online zoekmachines.

Als mensen op internet gaan zoeken naar een product of dienst dan zullen ze niet eindeloos door al de resultaten blijven bladeren. Daarom is het super belangrijk dat je website een goede ranking positie heeft in deze lijsten.

Door teksten te optimaliseren op je website kom je al een heel eind, maar helaas is dat niet het enige wat telt. Zoekmachines gebruiken zeer complexe algoritmes om je website te analyseren en kijken daarbij naar tal van andere factoren die je SEO score mee bepalen. Zo is de snelheid waarmee je website wordt ingeladen eveneens een cruciale factor, alsook het gebruik van correcte meta-tags, een goede domeinnaam, geoptimaliseerde urls of permalinks, enz.

Zoekmachine optimalisatie is dus niet zo eenvoudig als het lijkt, maar gelukkig is 2BuildIT een SEO specialist die over de nodige kennis en hosting kwaliteiten beschikt om je hiermee te helpen.
seo
content
content

CONTENT

Heb je zelf geen inspiratie voor je teksten of wil je er zeker van zijn dat je teksten goed scoren in zoekmachines?

Op basis van een kort gesprek schrijven wij de nodige teksten uit en tunen ze volledig voor online gebruik. We zorgen er voor dat ze vlot lezen, to-the-point zijn en authentiek overkomen. Geen bla bla dus, maar echte teksten die voor zich spreken.

Naast geschreven teksten kunnen we ook de grafische content voor onze rekening nemen. Of het nu gaat om weldoordachte (stock)foto's, passende illustraties of optimale iconen, wij zorgen er voor!
design

GRAFISCH DESIGN

Een eerste indruk maak je maar één keer en daarom is een sterke, herkenbare visuele identiteit enorm belangrijk. Een doordachte huisstijl met bijpassend logo en visitekaartjes zijn hierin essentieel.

Je website moet hier naadloos bij aansluiten en daarom kijken we samen hoe je website eruit dient te zien, welke informatie waar moet getoond worden, de te gebruiken kleuren, enz. We vertrekken van een wireframe en werken dan stapsgewijs, rekening houdend met je feedback, alles verder uit tot we het gewenste resultaat bekomen.

Heb je nog geen huisstijl of logo? Dan kunnen we dit uiteraard ook volledig voor je uitwerken. Logo's en eventuele andere grafische elementen leveren we steeds op in meerdere formaten zodat ze overal kunnen gebruikt worden: website, social media, drukwerk, enz.
grafisch design
fotografie
fotografie

FOTOGRAFIE

Stockfoto's zijn leuk, maar lang niet altijd de ideale oplossing. Als je bv je eigen producten wil presenteren dan is het essentieel dat je over kwalitatieve foto's beschikt die je product alle eer aandoen.

Maar ook voor je personeelsfoto's, sfeerbeelden of gerealiseerde projecten zijn professionele foto's zeer belangrijk.

Beschik je zelf niet over de juiste foto's? Bespreek het dan met ons en wij zorgen voor een gepaste oplossing.
Uiteraard hebben we ook de ideale oplossing voor de hosting van je website of webshop
hosting voor websites en webshops
SEO marketing en Web Design in Essen, Antwerpen - 2BuildIT cloud-checkdatabaseeyebookphonebubbleeartharrow-rightmenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram