MENU

Cloud

Webapplicaties & platformen

webapplicaties en online platformen

Wil je bepaalde processen binnen je onderneming vereenvoudigen of automatiseren of wil je een online portaal opzetten voor je klanten of gebruikers? Dan is een webapplicatie of online platform de ideale oplossing. Wij hebben hier reeds vele jaren ervaring mee en kunnen je dit werk dan ook volledig uit handen nemen en alles op maat uitwerken.

BRENG JE INFORMATIE & PROCESSEN
SAMEN IN DE CLOUD

Ons aanbod

Arrow down
webapplicaties

WEBAPPLICATIES & SAAS

Webapplicaties zijn interactieve online toepassingen en worden o.a. ingezet voor het vereenvoudigen of zelfs volledig automatiseren van bepaalde (bedrijfs)processen. Wil je als bedrijf bv je projectopvolging automatiseren dan kunnen wij je daar bij helpen met een oplossing op maat.

Ook kunnen dergelijke applicaties online ter beschikking gesteld worden voor een grote(re) groep gebruikers en dan spreken we van een SAAS oplossing, oftewel Software As A Service. Het voordeel van dergelijke oplossingen is dat je zelf geen software en hardware dient te installeren of te onderhouden en dat je steeds de meest recente versie ter beschikking hebt. Wij zorgen voor het volledige beheer en onderhoud alsook de beveiliging. Bovendien heb je 24/24 en 7/7 toegang van op alle locaties en toestellen.

Een concreet voorbeeld van zo'n SAAS oplossing is ZOEKIZ, een platform dat door ons werd ontwikkeld. Het is een online publishing platform dat gebruikers in staat stelt berichten te posten die doelgericht en via meerdere kanalen worden verspreid. Bovendien wordt het ook gebruikt voor de ontwikkeling van efficiënte en gebruiksvriendelijke websites en online platformen.

Onze webapplicaties worden steeds volledig op maat ontwikkeld zodat we alles kunnen afstemmen op jouw behoeften als klant. We ontwikkelen op basis van zogenaamde microservices, kleine componenten die apart kunnen aangepast en geschaald worden, teneinde onze applicaties zo flexibel en schaalbaar mogelijk te maken. Om dit te realiseren maken we gebruik van Node.js, een zeer populaire en performante technologie. In sommige gevallen kunnen bepaalde services eventueel ook in Java geprogrammeerd worden.
webapplicaties saas
platformen en communities
platformen

ONLINE PLATFORMEN & COMMUNITIES

Bedrijven en handelaars zoeken steeds meer naar efficiënte manieren om de omzet te vergroten via online kanalen. Eén van die manieren is het aanmelden bij collectieve, vaak ook lokale, online platformen of communities.

Door je bij zo'n platform aan te melden, wordt je winkel of onderneming opgenomen met naam en contactgegevens en in de meeste gevallen wordt er ook een link gelegd naar je eigen website of webshop. Dit is een eenvoudige en goedkope manier om je zaak te presenteren en extra visibiliteit te geven. Maar helaas loopt het bij dergelijke platformen vaak mis van zodra je gaat filteren of als je als bedrijf je eigen gegevens wil gaan bijwerken.

Daarom bouwen we zelf online platformen die efficiënt zijn, waar filteren effectief werkt en waar je de mogelijkheid hebt om zelf al je informatie te beheren, want niets is zo vervelend als verouderde of verkeerde informatie die niet wordt bijgewerkt. Denk bijvoorbeeld aan je bedrijfsgegevens zoals een slogan, je openingsuren, prijslijsten of menukaarten, belangrijke mededelingen, enz. alsook je producten, diensten, vacatures of andere aankondigingen.

Ben je een gemeente, winkelgebied, bedrijventerrein, vereniging of andere instantie en wil je zelf ook graag zo'n online platform of community uit de grond stampen? Maar weet je niet goed hoe je er aan moet beginnen of zoek je iemand die dit werk uit handen kan nemen? Wij bespreken graag de mogelijkheden en zijn er van overtuigd dat we samen een oplossing kunnen vinden. Uiteraard behoort white labeling ook tot de mogelijkheden.

Hier vind je alvast enkele voorbeelden.
Voor elk type webapplicatie of online platform hebben we passende, schaalbare hosting
hosting webapplicaties en platformen
SEO marketing en Web Design in Essen, Antwerpen - 2BuildIT cloud-checkdatabaseeyebookphonebubbleeartharrow-rightmenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram