MENU

Hosting

& domeinnamen

managed cloud hosting

Een goede website of applicatie is niets waard zonder een betrouwbare hosting. Daarom bieden we verschillende managed hosting pakketten aan die perfect aansluiten bij onze diensten. We installeren, configureren en beheren alles op maat, van besturingssysteem tot website of applicatie, zodat jij je daar geen zorgen over moet maken. Ook het registreren van een gepaste domeinnaam en het beheer van de DNS instellingen nemen we graag voor onze rekening. Heb je reeds een website of applicatie maar ben je nog op zoek naar een betrouwbare partner om deze te hosten? Ook daarmee kunnen we je helpen!

Op zoek naar betrouwbare WordPress hosting of managed cloud hosting voor je website of webshop?

BETROUWBARE MANAGED HOSTING
VOOR AL JE ONLINE TOEPASSINGEN

Ons aanbod

Arrow down
wordpress hosting

WORDPRESS HOSTING

Voor het hosten van Wordpress websites bieden we verschillende pakketten aan om zoveel mogelijk aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Of je nu veel rekenkracht (cpu) nodig hebt, veel geheugen (RAM), permanente beschikbaarheid (uptime) of een combinatie hiervan, wij zorgen dat je website niets tekort komt.

Standaard draaien we meerdere websites van eigen klanten op eenzelfde server, maar van zodra we merken dat de beschikbare resources wat krapper worden, zullen we de server upgraden en/of websites naar een andere server verhuizen zodat er voldoende ademruimte blijft voor alle websites. Op verzoek kunnen we je website ook op een aparte server draaien zodat je nog zekerder bent van de beschikbare resources.

Daarnaast zorgen wij ook steeds voor alle software maintenance (Wordpress core + plugins), beveiliging dmv een ssl certificaat, firewall, allerlei best practices en andere beveiligingsstechnieken alsook dagelijkse back-ups & snapshots. We bieden met andere woorden volledige managed hosting aan. Ben je eerder op zoek naar een goede Wordpress hosting waar je zelf je website kan maken en onderhouden of ben je een websitebouwer die zich liever niet bezighoudt met de rompslomp van de hosting, dan kan je nog steeds bij ons terecht, want ook daar hebben we oplossingen voor. Geef ons een seintje en we bekijken samen de mogelijkheden.
hosting voor websites en webshops
hosting webapplicaties en platformen
SAAS hosting

SAAS / CLOUD HOSTING

Voor het hosten van webapplicaties en SAAS oplossingen bieden we cloud servers aan die worden gekozen in functie van de applicatie. Meestal gaat dit over meerdere servers met verschillende doeleinden zoals bv loadbalancers/reverse proxies, application servers, database servers, enz.

Deze hosting is steeds volledig managed, wat wil zeggen dat we zowel het besturingssysteem als de applicaties zelf installeren en continue up-to-date houden met de laatst beschikbare (beveiligings)updates. De servers worden standaard achter een reverse proxy met loadbalancer geplaatst waardoor de servers volledig afgeschermd zijn van internet en geavanceerde opstellingen mogelijk maken met high availability, failover, load balancing, enz. Uiteraard worden de servers minstens dagelijks geback-upt en voorzien van regelmatige snapshots.
domeinnamen

DOMEINNAMEN

Een domeinnaam is een unieke naam die een entiteit zoals een persoon of onderneming op het internet vertegenwoordigt. Deze vormt tevens ook de basis voor de url waarmee men naar je website kan surfen. In de praktijk zal men echter vaak via zoekmachines op je website terechtkomen en dus niet noodzakelijk de url manueel intypen in de adresbalk van de browser. Niettegenstaande is het toch zeer belangrijk om een passende, gemakkelijk te onthouden domeinnaam te kiezen op basis van trefwoorden of een zeer korte omschrijving gerelateerd aan je bedrijvigheden, want ook voor SEO en dus het gevonden worden in zoekmachines kan dit belangrijk zijn.

Daarnaast is het ook belangrijk om de juiste extensie(s) te kiezen. Dit is het laatste stukje van je domeinnaam en vertegenwoordigd bv een regio of landcode (.be, .eu), je activiteit of doelpubliek (.shop, .baby) of kan je domeinnaam en dus je business zelfs een internationaal karakter geven (.com, .org).

Je kan ook meerdere domeinnamen aankopen, bv omdat je meerdere landen wil bedienen of omdat je gewoon wil vermijden dat concurrenten deze domeinnamen opkopen. Hoewel je website in principe maar op 1 domeinnaam actief kan zijn, kan je met een redirect of eventuele andere technieken er toch voor zorgen dat men altijd op de juiste website terecht komt. Dit kan ook handig zijn als je bedrijf van naam verandert.

Eens je een domeinnaam hebt, dient deze ook geconfigureerd te worden via het zogenaamde DNS zodat de (sub)domeinen naar de juiste locaties verwijzen. Denk daarbij bv aan je website (met of zonder www) of je mail (MX records).

Is dit te veel techtalk en zoek je gewoon iemand die dit allemaal voor je kan regelen? Contacteer ons vrijblijvend en we regelen het met plezier! Ook de overname van bestaande domeinnamen behoort tot de mogelijkheden.
domeinnamen
websites en webshops
Moet je website of webshop nog gebouwd worden? Wij kunnen je helpen!
Wil je graag een webapplicatie of online platform bouwen? Maak gebruik van onze jarenlange ervaring!
webapplicaties en online platformen
SEO marketing en Web Design in Essen, Antwerpen - 2BuildIT cloud-checkdatabaseeyebookphonebubbleeartharrow-rightmenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram