MENU

SEO - Visibiliteit

& multi-channel targeting

visibiliteit en targetting

Eens je online bent met je onderneming is het enorm belangrijk om te blijven opvallen zodat je niet verdwijnt in de massa. Zorg er dus voor dat je website geregeld wordt bijgewerkt met nieuwe informatie en probeer deze informatie ook zoveel mogelijk te verspreiden via populaire kanalen. Maar hoe begin je daar aan? Welke informatie is belangrijk, welke kanalen moet je gebruiken en hoe bereik je de juiste doelgroep? En vooral, hoe zorg je dat dit geen fulltime job wordt? Het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig: door gebruik te maken van onze SEO diensten 😉

Benieuwd hoe je SEO (Search Engine Optimization) kan inzetten om je online visibiliteit te verhogen en het juiste doelpubliek van je ondernemeing aan te spreken?

BEREIK JE DOELPUBLIEK
ZO EFFICIENT MOGELIJK

Ons aanbod

Arrow down
visibiliteit

SEO & VISIBILITEIT

Mensen gaan meer en meer via internet op zoek naar allerlei informatie zoals prijzen, openingsuren, contactinformatie en noem maar op. Daarom is het ook steeds belangrijker om als ondernemer online aanwezig te zijn, ongeacht of je producten of diensten verkoopt. Maar een fancy website alleen is niet voldoende, je moet ook zorgen dat deze gezien en gevonden wordt zodat men weet dat je bestaat, waarvoor men bij je terecht kan en vooral waarom men voor jou zou kiezen. Misschien heb je wel een interessante actie lopen op één van je producten of ben je met je jarenlange ervaring dé specialist waar men naar op zoek is. Met onze websites en online platformen kunnen we je in elk geval helpen om die broodnodige online visibiliteit te creëren. Aangevuld met één van onze SEO pakketten kunnen we die visibiliteit verder gaan uitbreiden, optimaliseren én behouden.
visibiliteit
targetting
targetting

TARGETING

Naast zoveel mogelijk gezien te worden is het ook belangrijk om de juiste doelgroep te bereiken. Zo mik je als lokale handelaar misschien vooral op klanten uit de eigen gemeente of regio terwijl een andere ondernemer juist heel de provincie of zelfs het hele land willen bereiken. Of misschien heb je wel ambities om internationaal te gaan?

Wie je doelgroep ook is of waar deze zich ook bevindt, met de juiste kennis, middelen en kanalen kunnen wij je helpen de juiste klanten te bereiken.
multi-channel

MULTI-CHANNEL

Eens je weet wie je doelpubliek is moet je natuurlijk ook nog een eenvoudige en efficiënte manier hebben om die te bereiken. Maar waar zitten al die mensen en hoe bereik je hen dan precies? Zijn ze vooral aanwezig op social media, schuimen ze regelmatig alle websites uit de buurt af of zoeken ze vooral via de grote zoekmachines? Of misschien hebben ze veel tijd en houden ze zich wel met al deze zaken bezig?

Helaas heb jij als ondernemer juist niet veel tijd om je berichten telkens op al deze kanalen te gaan posten, want je hebt wel belangrijkere dingen te doen om je zaak draaiende te houden. Maar geen nood, ons publishing platform maakt het mogelijk om zowat alle informatie automatisch te projecteren en/of filteren via meerdere, relevante kanalen. Je geeft je berichten of andere informatie in op ons platform en vervolgens wordt dit via alle toepasselijke kanalen gepubliceerd of aangepast. Handig toch?
multi-channel

Vergroot nu je visibiliteit

ZOEKIZ

Producten, diensten en informatie van lokale ondernemers op 1 platform: lokaal nieuws, acties en promoties, evenementen, vacatures, aankondigingen, advies, reportages, enz. met de mogelijkheid om zelf de regio te bepalen die je interesseert.
Meer info

Onze ondernemers online

Hét online platform voor Vlaamse ondernemingen uit alle sectoren. Promoot je zaak online en behoud zelf de controle over de informatie die je deelt.
Meer info

Red onze horeca

Bied je als Vlaamse horecazaak take-away aan of breng je je lekkere maaltijden ook zelf aan huis? Promoot dan hier je menukaarten, openingsuren, specialiteiten of andere relevante informatie voor je klanten, uiteraard vergezeld van enkele smaakvolle afbeeldingen.
Meer info

platformen en communities
Nog op zoek naar een geschikt online platform of community? Bekijk onze oplossingen. Desnoods maken we er één op maat!
SEO marketing en Web Design in Essen, Antwerpen - 2BuildIT cloud-checkdatabaseeyebookphonebubbleeartharrow-rightmenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram